Gassel

Geslaagde jeugdtalentendag bij VV Gassel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Zaterdag 22 augustus stond bij VV Gassel in het teken van de jaarlijkse jeugdtalentendag. Op een zonovergoten hoofdveld van sportpark De Oude Kamp kwam een groot aantal jeugdspelers van VV Gassel JO7-1 tot en met JO14-1 in actie op zes verschillende onderdelen. 

Bij het hooghouden ging het om de baltechniek en ook bij de behendigheidsrace kwam een goed balgevoel zeer van pas. Uiteraard ontbrak ook het ingooien niet en bij het onderdeel schottechniek moesten zoveel mogelijk punten gescoord worden door vijf keer de bal in een bepaald doelvak te schieten. De 60 meter sprint en vooral de 400-meterloop waren door het warme weer erg zwaar. Rond de klok van half twaalf hadden alle groepen de zes onderdelen afgewerkt. Normaal was het dan tijd voor de wedstrijdjes tegen de ouders, maar vanwege het coronavirus waren die dit jaar geschrapt. In plaats daarvan werden er onderlinge partijtjes gespeeld.

Hierna was het tijd voor de prijsuitreiking. Nadat alle scores van de verschillende onderdelen bij elkaar waren geteld, bleek Gijs Thijssen van Gassel JO14-1 op de derde plaats te zijn geëindigd. Sven Willems van Gassel JO12-1 won de trofee die hoorde bij de tweede prijs.Stijn Peters van Gassel JO7-1 ging er met de titel talent van het jaar 2020 vandoor.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde jeugdtalentendag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties