Gassel

Geert van Oss volgend seizoen keeperstrainer bij VV Gassel

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GASSEL - Nadat het bestuur van VV Gassel eerder al overeenstemming had bereikt met Dennis Koenders over het hoofdtrainerschap bij de club, is nu ook Geert van Oss als nieuwe keeperstrainer vastgelegd voor het komende seizoen. De 56-jarige Van Oss, schoonvader van Dennis Koenders, heeft inmiddels een grote en imposante staat van dienst in de regio als keeperstrainer en is nog altijd bezeten van het trainen van keepers van zowel jeugd- als seniorenelftallen. Momenteel is hij met veel plezier actief als keeperstrainer bij Olympia ’18 in Boxmeer.

Van Oss is begonnen als keeperstrainer bij de jeugd van JVC Cuijk en heeft vervolgens twee seizoenen de keepers van de seniorenteams van GVV'57 getraind. Daarna een uitstap richting Nijmegen waar hij een aantal jaren de functie van keeperstrainer heeft vervuld bij Orion en de schaduwteams van NEC. Ook heeft Van Oss nog het dameselftal van JVC Cuijk getraind. Hoewel hij dat met veel plezier deed, bleek toch dat hij het trainen van keepers niet kon missen en is hij weer als keeperstrainer aan de slag gegaan bij SIOL en Olympia ’18.
Bij VV Gassel zal de in Cuijk woonachtige Van Oss de keepers van de selectie, het vrouwenelftal en de jeugdteams vanaf de JO10 gaan trainen. Na een van beide kanten prettig verlopen gesprek zijn er door het bestuur direct spijkers met koppen geslagen en is donderdag 14 februari het contract getekend. Beide partijen zien uit naar de start van de samenwerking die uiteraard als doel heeft het niveau van de keepers van VV Gassel nog verder te verhogen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties