Gassel

Gasselse voetbaljeugd ‘traint als profs’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Zaterdag 22 juni stond voor de Gasselse voetbaljeugd in het teken van ‘Trainen als een prof’. Tijdens de maandenlange voorbereiding bleek al dat er een mooie samenwerking ontstond tussen voetbalschool We Love Voetbal, geleid door 93-voudig futsalinternational Marinho Letemahulu, en de Gasselse organisatoren. Het werd een mooie ochtend.

Dat de Gasselse jeugd warmliep voor dit spektakel, bleek al uit de aanmeldingen. Nagenoeg elke jeugdspeler was present tijdens deze voetbalclinic, die mede mogelijk werd gemaakt door een bijdrage van Janssen BML Makelaardij uit Schaijk.
De kinderen konden al gelijk op een paar verrassingen rekenen. We Love Voetbal had voor de vijf meest fanatieke trainingsbeesten een tas met allemaal leuke cadeautjes. Als klap op de vuurpijl regelde We Love Voetbal ook nog een Vitesse-shirt, gedragen en gesigneerd door Navarone Foor. Deze wordt tijdens de Jeugdtalentdag in augustus verloot.

Na het openingswoordje konden de kids dan eindelijk hun energie kwijt, de training ging beginnen. Er waren diverse spelvormen opgezet waarbij de Gasselse talenten hun balbeheersing, schotkracht, techniek en duelkracht konden verbeteren. Tussendoor was er uiteraard ook tijd voor de nodige dorstlessers en stukjes fruit. VV Gassel liet hier zien waarom zij het predicaat gezonde kantine verdient. Er werd fel getraind en de kinderen genoten er zichtbaar van. Gedurende twee uur waren de jeugdigen aan het kappen, draaien, schieten, pingelen, samenspelen en duelleren. De spelvreugde spatte ervan af, deze ochtend voelden zij zich een ware prof. Na alle inspanningen werden de tassen met cadeautjes uitgereikt. De gelukkigen waren Femke, Gijs, Tijn, Abel en Boaz.

De doelstelling om er een geweldige ochtend van te maken was meer dan gehaald. Zowel bij de Gasselse jeugdtrainers als de spelers werd het enthousiasme gedurende de ochtend groter en groter. Hier kan de club zeker mee verder om de talentvolle jeugdafdeling nog verder te ontwikkelen. Na afloop werden alle kinderen beloond met een ijsje.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties