Gassel

Heerlijk tafelen in mobiel restaurant

Gasselse Martine van de Steeg lanceert Buurvrouws (bak)wagen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - De aanhoudende coronacrisis brengt een hoop ellende met zich mee, maar zorgt tegelijkertijd voor veel creatieve ideeën. Zo ook bij Martine van de Steeg van kookschool Buurvrouw Kookt uit Gassel. Nu haar kookworkshops vanwege de RIVM-maatregelen op een laag pitje staan, lanceerde de inventieve Gasselse deze week haar 'mobiele restaurant': Buurvrouws (bak)wagen. Hierin verzorgt zij op een locatie naar keuze ontbijtjes, lunches, high teas en diners voor gezelschappen tot 6 personen.

Via het autobedrijf van haar man wist Martine onlangs een Ford Transit-bakwagen op de kop te tikken. Ze richtte het voertuig op smaakvolle wijze in tot 'mobiel restaurant': Buurvrouws (bak)wagen. "De bakwagen is hipper dan hip", vertelt Martine enthousiast. "Niet te veel poespas, maar een speciale plek waar je met je familie lekker kunt eten. Het is een soort van 'even-niet-thuis-restaurant. Je bent er toch even uit en ervaart een nieuwe beleving. De bakwagen komt gereden naar een in overleg gekozen plek waar je met je huisgenoten instapt en geniet van een ontbijt, lunch, high tea of diner. De tafel is gedekt en de gerechten staan in thermoboxen klaar om heerlijk te genieten. Ook voor een drankje kan worden gezorgd. Na het nuttigen van alle lekkernijen verlaat je de bakwagen weer en reken je af met een Tikkie."

Het programma in Buurvrouws (bak)wagen duurt circa twee uur en is geschikt voor 1 tot 6 personen. Martine: "Wanneer je niet met je huisgenoten bent, geef dit dan vooraf aan, dan zorg ik voor een extra tafel zodat je anderhalve meter uit elkaar zit. Dit geldt voor maximaal 4 personen."
De prijs voor het voorrijden van de bakwagen, het schoonmaken en de afwas bedraagt 30 euro. Woon je verder dan 20 kilometer van Gassel, dan wordt 1 euro per extra kilometer in rekening gebracht.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de prijzen van een ontbijt, lunch, high tea of diner op www.buurvrouwkookt.nl of bel Martine van de Steeg op 06-43023336.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties