Gassel

Gasselnaren nemen thuis afscheid van de gemeente Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - De inwoners van Gassel gaan thuis afscheid nemen van de gemeente Grave met een drietal online bingo- en quizavonden. Op vrijdag 10 december start een bingo voor de ouderen boven de 60 jaar, zaterdagmiddag 11 december is er een bingo voor de jeugd en zaterdagavond is er een pubquiz en verenigingsbattle. Speulenderwijs zal de zaterdagavond met tussenpozen voorzien van gezellige muziek.

Op vrijdag 10 december verzorgt de werkgroep Adieu Gassel een online bingo voor alle inwoners van Gassel boven de 60 jaar. Deelname aan de bingo is gratis. Iedere deelnemer krijgt een gratis welkomstgeschenk. Het spel kan gespeeld worden op een PC, laptop of iPad. Iedere deelnemer krijgt één bingokaart voor vier rondes en een formulier met duidelijke instructies. Op een tijdstip voorafgaande aan 10 december wordt er geoefend met inloggen. Er is een hulpteam aanwezig dat, indien nodig en met de coronamaatregelen in acht nemend, komt helpen met inloggen.

Zaterdag overdag wordt er een bingo gehouden voor de jeugd en zaterdagavond een quiz in combinatie met een bingo voor volwassenen. Alle thema's, vragen en de bingo zijn aangepast op de leeftijd van de deelnemers. Gedurende deze online events gaan diverse verenigingen uit Gassel meehelpen om iedereen online te krijgen.

Meer informatie over de quiz- en bingoactiviteiten is verkrijgbaar via adieugemeentegrave@gmail.com

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties