Gassel

Dubbel voetbalplezier voor jeugd VV Gassel tijdens zomerstop

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Er staan twee leuke jeugdevenementen op het programma bij VV Gassel. Sponsor Janssen BML Makelaardij nam het voortouw voor het eerste evenement. Samen met het jeugdbestuur en de jeugdcoördinator werd het idee vormgegeven om de jeugdteams van de club een 'training als een prof' aan te bieden.

Het lukte om professionele trainers te boeken bij de organisatie We love voetbal, waar onder andere oud-NEC-speler Jeffrey Leiwakabessy en oud-zaalvoetbalinternational Marinho Letemahulu bij horen. Alle trainers van deze organisatie hebben ervaring met het trainen van jeugdteams van een betaald-voetbalorganisatie of hebben zelf professioneel voetbal gespeeld. Het zal voor de jeugdspelers van VV Gassel een leuke nieuwe ervaring worden en ook voor de jeugdtrainers van de voetbalvereniging weer extra nieuwe inspiratie geven voor de trainingen in het volgende voetbalseizoen. Trainen als een prof vindt plaats op zaterdag 22 juni van 9.30 tot ongeveer 12.30 uur.

Jeugdtalentendag
Twee maanden later staat het volgende jeugdevenement bij VV Gassel op het programma, de jaarlijkse jeugdtalentendag. De jeugdteams krijgen hierbij weer de kans om gevestigde records te verbreken op de onderdelen slalomdribbel, schottechniek, ingooien, sprint en het hooghouden van de bal. Ook bij dit evenement zijn ouders en andere belangstellenden van harte welkom om vanaf de zijlijn een kijkje te komen nemen. De “Jeugdtalentendag vindt plaats op zaterdag 24 augustus van 9.30 tot ongeveer 12.30 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties