Gassel

Donateursactie VV Gassel eind augustus weer van start

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL - Augustus is traditioneel de maand waarin VV Gassel haar jaarlijkse donateursactie houdt. Ook dit jaar is dat weer het geval. Een groot aantal vrijwilligers gaat vanaf eind augustus huis aan huis in Gassel langs de deur met de bekende donateurs- en seizoenskaarten.

Een seizoenskaart, die recht geeft op vrije toegang bij alle competitiewedstrijden (thuis) van het eerste elftal in het seizoen 2021-2022, kost 10 euro. Mensen van 65 jaar en ouder betalen 5 euro. Komend seizoen staan voor Gassel 1 onder andere derby's tegen Juliana Mill, SES Langenboom en SIOL uit Katwijk op het programma. Als seizoenkaarthouder mag je je eventuele partner gratis meenemen.

Voor diegenen die geen belangstelling hebben voor het bezoeken van de wedstrijden van het eerste elftal, maar de Gasselse voetbalclub toch graag willen steunen, is er de donateurskaart. Deze is er in twee soorten. De een met een waarde van 2,50 en de andere met een waarde van 5 euro. Uiteraard staat het iedereen vrij om de club met een ander bedrag te steunen. "Met uw bijdrage draagt u in ieder geval uw steentje bij aan het in stand houden van een stukje leefbaarheid in ons dorp Gassel. Want een vereniging met zoveel jeugdleden mag natuurlijk niet verloren gaan", stelt het bestuur van VV Gassel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties