Gassel

Donateursactie VV Gassel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GASSEL – Het voetbalseizoen gaat weer beginnen en daarmee ook de jaarlijkse donateursactie van VV Gassel. Vijftien vrijwilligers gaan huis aan huis in Gassel langs de deur met de bekende donateurs- en seizoenkaarten.

Een seizoenkaart, die recht geeft op vrije toegang bij alle competitie(thuis)wedstrijden van het eerste elftal in het seizoen 2019-2020, kost 10 euro. Voor mensen van 65 jaar en ouder kost een seizoenkaart 5 euro. Gassel 1 speelt dit jaar wederom in de vierde klasse tegen onder meer Achilles Reek, SES Langenboom en Juliana Mill. Als seizoenkaarthouder mag je je eventuele partner gratis meenemen.

VV Gassel heeft eveneens een donateurskaart. Die is er in twee soorten. De een met een waarde van 2,50 en de ander met een waarde van 5 euro. De vrijwilligers bieden tevens de mogelijkheid een abonnement te nemen op Doeltreffend, het fraaie, informatieve en met tal van kleurenfoto’s vormgegeven clubblad van VV Gassel dat vijf keer per seizoen verschijnt. Voor 7,50 per seizoen krijg je Doeltreffend telkens in de bus en blijf je op de hoogte van het wel en wee van de Gasselse club.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties