Gassel

Donateursactie Voetbalvereniging Gassel van start

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GASSEL - Het voetbalseizoen gaat in augustus weer van start en daarmee ook de jaarlijkse donateursactie van Voetbalvereniging Gassel. Vijftien vrijwilligers gaan in het dorp huis aan huis langs de deur met de bekende donateurs- en seizoenkaarten.

Een seizoenkaart, die recht geeft op vrije toegang bij alle thuiswedstrijden van het eerste elftal in de competitie, kost 10 euro. Voor mensen van 65 jaar en ouder kost een seizoenkaart 5 euro. Dit jaar staan er onder meer twee gemeentelijke derby's op het programma met duels tegen GVV'57 uit Grave en SCV'58 uit Velp, maar ook FC De Rakt uit Uden, VV Ravenstein, Odiliapeel/Braks Groep en De Willy's uit Wilbertoord komen op bezoek in Gassel. Bovendien mogen seizoenkaarthouders gratis een partner meenemen.
Wie geen belangstelling heeft om de wedstrijden te bezoeken, maar toch de Gasselse voetbalclub een warm hart toedraagt, kan een donateurskaart kopen. Deze zijn er in twee soorten. Eentje met een waarde van 2,50 euro en eentje met een waarde van 5 euro. Uiteraard staat het iedereen vrij om de vereniging met een ander bedrag te steunen.

Doeltreffend
De vrijwilligers bieden tevens nog de mogelijkheid om een abonnement te nemen op Doeltreffend, het fraaie en zeer informatieve met tal van kleurenfoto’s vormgegeven clubblad dat vijf keer per seizoen verschijnt. Voor 7,50 euro per seizoen krijg je Doeltreffend telkens in de bus. Zo blijf je uitstekend op de hoogte van het wel en wee van de club.
Al deze donaties dragen bij aan het in stand houden van een stukje leefbaarheid in Gassel. Want een vereniging met zoveel jeugdleden mag niet verloren gaan. Het bestuur van Voetbalvereniging Gassel dankt iedereen alvast hartelijk voor hun bijdragen en hoopt velen komend seizoen meer dan eens te mogen begroeten op sportpark De Oude Kamp.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties