Gassel

CV Ezels druk doende met voorbereiding pronkzitting

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

EZELRIJK - Het carnavalsseizoen bij CV De Ezels draait op volle toeren. Onder aanvoering van Prins Joost, Hofmeier Erwin, Adjudantes Franca en Petra en Hofdame Judith belooft het in Gassel weer een groot en kleurrijk feest te worden. Wat wil je dan ook met een thema als 'roze'. De pronkzittingen staan gepland voor vrijdag 19 en zaterdag 20 januari.

De hoogheden van het Ezelrijk. (foto: Marco van den Broek)

Net als altijd worden de optredens verzorgd door een diversiteit aan artiesten van Gasselse bodem. Zij staan garant voor een gezellige avond met veel lach, muziek en dans. De pronkzittingen vinden zoals gewoonlijk plaats in De Viersprong. De aanvangstijd is 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19 uur.

Voorverkoop
De voorverkoop van de toegangskaarten voor de voorstelling van vrijdag 19 januari start op de eerste dag van het nieuwe jaar. Je betaalt 8,50 euro voor een kaartje. Als er op de avond zelf nog over zijn, betaal je aan de dagkassa 10 euro. De tickets zijn te halen in De Viersprong. Zaterdag 20 januari is gereserveerd voor leden van de carnavalsvereniging. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Neem voor verdere informatie contact op via 06-53771226 of 06-40189418.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties