Gassel

Burendag 2018 Gassel gaat niet door

Door Ineke Hendriks Bardoel

Tijdens de eerste bijeenkomst ter voorbereiding van de Burendag 2018 hadden we negen activiteiten op het programma staan. Elke activiteit heeft een of twee kartrekker(s), een aantal helpende handen en bij een aantal activiteiten zijn ook artiesten betrokken. Deze organisatie is gegoten in een perfect draaiboek. In de afgelopen drie jaar is onze ervaring dat dit een prima formule is om een activiteit als de Burendag te organiseren. Even voor alle duidelijkheid, bij zo'n Burendag zijn ook ongeveer veertig vrijwilligers betrokken, waar we heel trots op zijn.

In de afgelopen weken heeft een aantal vrijwilligers en artiesten zich af (moeten) melden voor 22 september (de datum van de Burendag 2018). Uiteraard hebben wij er begrip voor dat vrijwilligers en artiesten zich afmelden voor een activiteit. Daarnaast zijn wij wel van mening dat we een programma moeten hebben wat voldoet aan de verwachtingen van de bezoekers.

Helaas heeft deze situatie gemaakt dat wij, Lyda, Mien en ik, het besluit hebben moeten nemen om de Burendag dit jaar niet door te laten gaan. Geen makkelijk besluit. Directe betrokkenen zijn of worden persoonlijk nog benaderd.

Wat niet wegneemt dat we het volgende jaar - zoals we dat elk jaar doen - opnieuw de afweging gaan maken of we de Burendag weer zullen gaan organiseren.

Hopende iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mien van de Broek
Lyda Valentijn
Ineke Hendriks

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties