Gassel

Boer Toon en Boerin Jans stappen in het huwelijksbootje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

EZELRIJK - Tijdend de 'Foute pyjama-avond', die in het teken stond van 'Chantal blijft slapen' ging men op zoek naar het boerenbruidspaar van Gassel 2020.

Het werd een rollenspel tussen Chantal en de vele gasten. Wie herkende de attributen die verstopt waren in en rondom het bed? Ingrid Siroen nam plaats naast Chantal, zij herkende haar tennisracket. Aansluitend gingen zij op zoek naar een bruidegom. Willie Strik nam plaats in bed en door de juiste antwoorden te geven over de bierdoppenverzameling was het bruidspaar Boer Toon en Boerin Jans gevonden.
Graag nodigen Boer Toon en Boerin Jans iedereen uit op dinsdag 25 februari met de carnaval, zij zullen dan in het onecht met elkaar verbonden worden. Het begint om 10 uur met het verzamelen bij Slot Ezelstein (De Viersprong) aan de Dorpstraat 2 in Gassel. In een echte optocht wordt het boerenbruidspaar opgehaald. Om 12 uur begint de plechtigheid met aansluitend een boerenmaaltijd.
Om het kersverse bruidspaar te feliciteren begint om 14.30 uur de receptie en daarna gaan Toon en Jans een feestje bouwen. Om 19 uur wordt dit schijnheilige huwelijk ontbonden.
Wil je Toon en Jans eerst beter leren kennen? Kom dan naar hun vrijgezellenfeest op zondag 23 februari om 20.30 uur, eveneens in slot Ezelstein.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?