Grave

FOTOREPORTAGE: De Wegwijzer maakt ‘schoolreis’ naar dromenland

Door Marina Bal

GRAVE - Donderdag 14 juni hadden de kinderen van basisschool De Wegwijzer hun jaarlijkse schoolreis. Dit jaar ging de reis niet ver weg. Alle kinderen van groep 1-8 mochten op school blijven slapen.

De avond begon met een feest in de aula, georganiseerd door de leerlingenraad van de school. Ze hadden alles zelf bedacht, ingekocht en georganiseerd, aan alles was gedacht. De kids werden nog verrast door een aantal ouders die frikadelletjes hadden geregeld via Lepoutre in Grave. Na het feest was het moment daar waar iedereen zich op verheugd had... het slapen. Iedere groep lag in zijn eigen klaslokaal, het paste allemaal prima. Na gezellig ‘keten’ werd het donker en vielen de eerste kinderen in slaap. Uiteindelijk, na wat heen en weer geschuif met bedden, werd het stil in de school. Rond 6 uur werden de eerste kinderen weer wakker en om 7 uur zat iedereen lekker aan een boterhammetje. Om 8.30 uur vertrok iedereen in een lange rij naar het weiland aan het koeienpad. Hier stonden allemaal ‘polderspelen’ klaar, onder andere een grote waterglijblaan, een ranjakoe en kaasdragen. Na een gezamelijke picknick was deze ‘schoolreis’ ten einde, een prachtige belevenis.

De Wegwijzer bedankt de leerlingenraad, ouderraad, Lepoutre in Grave en alle andere ouders die bijgedragen hebben aan deze bijzondere ‘schoolreis’.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties