Grave

Foto van de Week - Van spel naar sport

Door Matt Gerrits

In de Arena-rubriek Foto van de Week toont fotograaf Matt Gerrits uit Escharen wekelijks een van zijn prachtige creaties. Deze week ging hij op bezoek bij Badmintonclub Grave.

Iedereen heeft wel eens badminton gespeeld. Tijdens een zwoele zomeravond op het veldje voor het huis of tijdens die mooie vakantie op de camping in Frankrijk. Maar het kan het hele jaar door. Iedere donderdagavond komen de leden van Badmintonclub Grave samen in de sporthal om in een ontspannen sfeer een shuttle te slaan. Geen wind, lijnen op de grond en een net om overheen te slaan, want een beetje wedstijdgevoel moet er wel in zitten. Tijdens een speelavond worden er meerdere rondes gespeeld, waarbij je regelmatig van speelpartner wisselt. Naast het recreatief spelen, kan de fanatieke badmintonner zich ook uitleven tijdens de wedstrijden van de dorpencompetitie. Samen met de omliggende plaatsen worden competitieavonden georganiseerd waar voor ieder niveau in teamverband een wedstrijdschema wordt afgewerkt. Jaarlijks worden, naast de clubkampioenschappen, ook diverse wedstrijden binnen de club gehouden voor zowel jeugd als senioren.
Lijkt het jou ook wel wat om eens wat vaker te badmintonnen dan die ene zomerdag? Kom dan een keer op donderdagavond kijken of meespelen in de sporthal. Een racket is te leen. De jeugd speelt (niet tijdens de schoolvakanties) van 18.30 tot 20 uur, de senioren van 20 tot 22.30 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties