Grave

Excellent Verspreidingen failliet verklaard

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ROSMALEN - Excellent Verspreidingen in Rosmalen, verantwoordelijk voor de bezorging van weekblad Arena, is dinsdag 11 juli failliet verklaard door de rechtbank in Den Bosch. Het bedrijf verkeerde al enige tijd in financieel zwaar weer.  

Arena heeft woensdagochtend contact gehad met curator Jeannette Roefs van Van Ewijk Advocaten Mediators in Den Bosch. Zij is op dit moment bezig om alle zaken rond het faillissement van de verspreidorganisatie op een rij te zetten. De bezorgers die voor Excellent actief zijn ontvangen op korte termijn een brief van de curator met nadere informatie.

Arena blijft in nauw contact met curator Jeannette Roefs en beraadt zich over de te nemen stappen.

|Doorsturen

Maartje

2017-07-12 11:45:58

De mensen Excellent verspreidingen zijn een stel oplichters bij elkaar! Ze wisten van tevoren al dat ze de kinderen niet zouden gaan uitbetalen en hebben weken tegen me gelogen dat het geld was overgemaakt. Dit is al hun 2e bezorgbedrijf dat failliet gaat (vorig jaar juli was het actief verspreidingen). Ze willen nu het 3e bedrijf onder een andere naam door gaan starten. Tientallen tot honderden kinderen zijn gedupeerd en ik persoonlijk krijg nog meer dan 90 euro van ze, daar kan ik nu naar fluiten. Die mensen liegen je voor waar je bij staat, zelfs over hun identiteit! Alles om eronder uit te komen. Ga niet met deze mensen in zee en doe er vooral geen zaken mee! 

Ronald

2017-07-12 16:19:48

Ik sluit me hellemaal aan bij het verhaal van Maartje, vanaf januari ben ik al bezig om ervoor te zorgen dat ze het geld overmaken, maar elke keer was er wel weer een andere smoes. Dit is gewoon pure diefstal van kinderen die in weer en wind elke keer weer de krantjes met folders rond bracht. Nu maar afwachten of ze het achterstallig geld nog ooit ontvangen.

Triest dat er mensen zijn die zo werken, ik hoop dat de bedrijven van de krantjes en folders die we rondbrachten hun verantwoordelijkheden nemen en zorgen voor compensatie zodat de kinderen toch hun geld krijgen.

Afwachten nu.....

antoon

2017-07-12 23:01:44

Hallo ook ik sluit me daar bij aan en vind dat zulke bedijven geen doorstart meer mogen maken als deze over de rug van onze  kinderen gaat ,en dat men ook nog zo brutaal is om bij de zending van afgelopen vrijdag een folder te doen waarin men vraagt voor nieuwe bezorgers  en deze dan laat rond  brengen door bezorgers/sters die al weken soms maanden geen geld meer hebben gekregen.Ik neem aan dat de Arena zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en hopelijk ervoor kan zorgen dat de kinderen toch een zuur verdiende geld alsnog krijgen

Boze moeder

2017-07-13 07:14:48

Ik sluit me ook aan bij Maartje. Wat een stelletje oplichters.  Geld verdienen over de rug van kinderen van 14 jaar.

Deze mevrouw zou nooit meer een eigen bedrijf mogen starten. 

Liegen en bedriegen dat is haar werkwijze. 

Ondertussen sta je met je rug tegen een muur en kan je kind fluiten naar zijn geld. Aangezien ze al vaker failliet zijn gegaan zal all het geld wel weggesluisd zijn.

Lieke van Berkel

2017-07-24 17:51:21

Bezorgers wees gewaarschuwd want ze hebben inmiddels alweer een nieuw bezorgbedrijf opgericht: spot-on

http://www.thuisinhetnieuws.nl/artikel/62642/spot-on-verspreidingen-trap-er-niet-in.html

M.

2017-08-02 10:15:00

Tip, verkoop de Excellent fietstassen op Marktplaats, krijg je nog een deel van je geld.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties