Grave

Clubs ondertekenen intentieverklaring

Estria, GVV, SCV en Hockeyclub Grave gaan samen voor nieuwe accommodatie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De voorzitters van de voetbalverenigingen Estria, GVV’57 en SCV’58 en de preses van Hockeyclub Grave hebben 26 maart een verklaring getekend waarin zij de intentie uitspreken om op korte termijn gezamenlijk te gaan optrekken bij de totstandkoming van een nieuwe accommodatie, waar de clubs gezamenlijk hun sport kunnen beoefenen.

Boven: Jan de Kruif en Huub Linders, onder: Henk Cuppen en Arno Lubbers. (foto: Matt Gerrits)

"Naast de intentie van de drie voetbalclubs om te fuseren tot één vereniging zal op deze nieuwe sportaccommodatie, voor zover dit mogelijk kan worden gemaakt, ook ruimte worden ingepland voor de Graafse hockeyclub HC Grave", vertelt Jan Nuijen, lid van de Stuurgroep Samenwerking jeugdafdelingen Estria, GVV’57 en SCV’58.

HC Grave onderschrijft het door de beoogde fusieclub opgestelde ‘Plan van Eisen’ dat is voorgelegd aan de gemeente Grave en neemt vanaf heden deel in de gesprekken met betrekking tot de voorbereidingen voor de nieuwe sportaccommodatie. Jan Nuijen: "Het tijdstip waarop de accommodatie gereed zal zijn is mede afhankelijk van het fusieproces van de drie voetbalverenigingen en de medewerking van de gemeente Grave."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties