Escharen

Zonnebloem Grave-Velp-Escharen gaat op bezoek bij Lage Hof

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Het bestuur van Zonnebloem Grave-Velp-Escharen nodigt belangstellenden voor een gezellige middag in Buurderij De Lage Hof aan de Kasteelsestraat 5 in Overasselt. De gasten zijn donderdag 21 februari welkom van 13.30 tot ongeveer 17 uur. Aanmelden kan nog tot en met woensdag 13 februari.

De middag start met een kopje koffie of thee met huisgemaakte appeltaart en een rondleiding door het museum. Voor degenen die moeite hebben met traplopen is er een stoeltjeslift aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om het buitengebeuren te bekijken. Hier vind je een aantal karakteristieke schuren met oude machines en gereedschappen. En een bakhuis met steenoven. Tevens is er de mogelijkheid eigen gemaakte producten te kopen in de museumwinkel. Kortom: er is van alles te doen. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

De kosten voor deze gezellige middag bedragen 8 euro per persoon. Heb je geen eigen vervoer? Neem dan contact op met 0486-421569 of 06-38370102. Voor deze taxidienst wordt 5 euro per persoon in rekening gebracht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties