Escharen

Zondag voorverkoop kaarten

Pronkzitting De Pieperknallers

Door De redactie

PIEPERKNALLERSRIJK - Komende zondag (25 januari) vindt de voorverkoop van kaarten van de Pronkzitting van De Pieperknallers plaats. Belangstellenden kunnen dan hun slag slaan tussen 13 en 15 uur bij 't Dorstige Hert in Escharen. Een entreekaart kost 10 euro.

De Pronkzittingen van De Pieperknallers worden gehouden op vrijdag 6 en zaterdag 7 februari en beginnen om 19.45 uur. Aangezien er minder staanplaatsen zijn er voor de zaterdagavond minder kaarten beschikbaar dan voor de vrijdagavond. Wie zeker wil zijn van een plek doet er daarom goed aan zich tijdens de voorverkoop te melden.

De Escharense Pronkzitting belooft weer een gezellige happening te worden. Er is een gevarieerd programma met allemaal artiesten van eigen bodem, waarbij het publiek naast de oude bekenden ook diverse nieuwe gezichten zal zien.

Na zondag 15 uur blijven de eventueel overgebleven tickets voor de Pronkzittingen verkrijgbaar bij 't Dorstige Hert. Tevens start deze dag de voorverkoop van de afkoopavond (carnavalsmaandag) bij 't Dorstige Hert. Deze kaarten kosten 29,50 euro (inclusief drank en hapjes).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties