Escharen

Vele 'toppers' bij concert in Escharen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - De voorbereidingen van muziekvereniging Eendracht voor ‘Toppers in concert’ zijn bijna beëindigd en zijn voorspoedig verlopen. Er werd druk gerepeteerd om het hele repertoire voor vrijdag 22 en zaterdag 23 november onder de knie te krijgen. Het is een programma dat alle ingrediënten in zich heeft voor een gezellig avondje uit in 't Dorpshuus. Het gaat de sfeer van de echte Toppers dicht benaderen.

Johan Ebbens.

De Toppers Quirijn, Hein en Henry spelen de hoofdrol. Zij brengen onder begeleiding van de muziekvereniging en een aantal danseressen van Carina Danst, de meest uiteenlopende liedjes. Van André Hazes en Marco Borsato tot de Village People. Om te luisteren, om mee te zingen, maar vooral om te genieten.
Maar er is meer dan deze drie zangers. Verschillende in Escharen en omgeving ‘wereldberoemde’ gasten leveren ook hun bijdrage. Wat dacht je van Prins John d’n Twidde van de Pieperknallers met zijn adjudanten Maikel en Wilfred. Voor hen wordt het in ieder geval een echte uitsmijter, want de week voor het Toppersconcert treden ze af als heersers over D’n Erpelkuul.
Daarnaast zullen ook meerdere dames het podium betreden: Anne-Marie van den Elzen, Ellen van Kraaij, Carla van Haren en Tonny Kerkhof van popkoor Unisono zijn te horen en te zien met een lied uit de musical Sister Act. Ook de van oorsprong Velpse Jeanny Gremmen zet met haar geweldige stem een mooie act neer. Het zingen zit haar in het bloed. Van kinds af aan zong ze op bruiloften en partijen en op vele promsconcerten is ze een graag geziene gast. Een andere special guest is Johan Ebben. Hij is een echte entertainer die zingt en presenteert. Hij deinst er niet voor terug om allerlei genres te performen.

Wat de artiesten gaan brengen? Bezoek daarvoor het concert in het weekend van 22 en 23 november. De vrijdagavond is reeds uitverkocht. De zaterdag biedt nog enkele plaatsen, maar wees er snel bij als je verzekerd wil zijn van een plekje. Een ticket kost in de voorverkoop 10 euro. De aanvangsttijd is beide dagen om 20 uur. De zaal is vanaf 19.15 uur geopend.

Jeanny Gremmen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties