Escharen

Valentijnsactie CDA Grave: dankjewel zeggen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ESCHAREN/VELP - De dag van de liefde; 14 februari. Jaarlijks grijpt CDA Grave Valentijnsdag aan om vrijwilligers die zich belangeloos binnen de lokale gemeenschap inzetten een blijk van waardering te geven. Dit jaar werden Betsie van Beuningen uit Escharen en Jan Opsteegh uit Velp in het zonnetje gezet. Zij ontvingen van raadslid Jochem Jacobs een rode roos en chocolade.

Jochem Jacobs met Betsie van Beuningen.

Betsie zet zich actief in voor de gemeenschap van Escharen. Meerdere jaren zit ze al in de lokale dorpsraad, zet ze zich in voor de lokale partij Liberaal Land van Cuijk en sinds twee jaar is ze ook secretaris van de stichting Gericht Voor Elkaar.
Jan is niet uit de straten van Velp weg te denken. Als betrokken Velpenaar staat hij voor iedereen klaar. Na enkele jaren het lichamelijk wat moeilijker gehad te hebben, mocht ook Jan rekenen op een welgemeend ‘dankjewel’.

Provinciale verkiezingen
Naast de activiteiten rondom Valentijnsdag was Marcel Thijssen uit Beers, nummer 9 op de CDA-lijst voor de Provinciale Statenverkiezingen, aanwezig bij een bijeenkomst van de stichting Gericht Voor Elkaar. Deze stichting zet zich in voor digitale welkomstborden in Escharen, Gassel en Velp. Tijdens de bijeenkomst overhandigde Thijssen symbolisch het CDA-verkiezingsprogramma aan Cor van Boekel uit Gassel.

Statenkandidaat Marcel Thijssen overhandigt het CDA-verkiezingsprogramma aan Cor van Boekel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties