Escharen

Topper Estria-Hapse Boys eindigt onbeslist

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - De topper tussen Estria en medekoploper Hapse Boys eindigde zondagmiddag in een 2-2 gelijkspel. (foto: Matt Gerrits)

Estria-doelman Jan Verstegen strekt zich tevergeefs bij de vrije trap van Hapse Boys (2-1).

Tegen Hapse Boys kwam Estria al vroeg op voorsprong door een treffer van Bart Cruysen met zijn linker. Door de wind was het voor beide ploegen lastig om tot goed en accuraat spel te komen. In de 21e minuut kwam Haps op gelijke hoogte door slecht verdedigen achterin bij Estria en nauwelijks 5 minuten later wisten ze zelfs op voorsprong te komen door een prachtige vrije trap. Maar nu was het de beurt aan Estria want weer 3 minuten later was het spits Roy Hurkens met een harde knal de score weer in evenwicht bracht: 2-2. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze had Hapse Boys het betere van het spel en wist Estria nauwelijks meer gevaar te stichten voor het doel van de Boys. Dit in tegenstelling tot de thuisploeg die nog enkele fraaie kansen kreeg maar deze niet wist te benutten. Daardoor behaalde het team van de nog niet fitte Ivo Rossen een knap gelijkspel en is het nu samen met SES en Hapse Boys nog altijd knap koploper. Volgende week speelt Estria uit tegen Festilent.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties