Escharen

Smakelijke brunch voor 'liefste moeder' Noya de Bonth

Door De redactie van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Er zijn heel veel lieve moeders in de regio. Dat bleek wel uit de grote hoeveelheid mensen die meededen aan onze actie waarbij je een brunch kon winnen bij De Brouwketel in Escharen. Toch kan er maar één de liefste zijn. Dit jaar is dat Noya de Bonth, stiefmoeder van Lonneke Hendriks. Met z'n zessen hebben ze op Moederdag genoten van een heerlijke brunch.

Lonneke stuurde een uitgebreide motivatie waarom Noya in haar ogen de liefste moeder van de regio is. "In het begin hebben Noya en ik erg aan elkaar moeten wennen en dat botste nogal eens. Nu ben ik mij ervan bewust hoe waardevol ze voor mij is", schrijft de Graafse. "Noya verwent mijn kinderen net zoveel als haar eigen kleinkinderen. Echt onbetaalbaar. Wat zou ik haar graag even speciaal laten voelen. Een mooi gebaar om haar te bedanken voor wat ze doet en haar nogmaals te vertellen hoe blij we zijn dat ze nog steeds bij ons is."

Noya is blij verrast met de actie van Lonneke. "Wij hebben met zes personen op Moederdag mogen genieten van een heerlijke en goed verzorgde brunch bij De Brouwketel in Escharen", vertelt ze. "De moeders van Lonneke Hendriks en Ricardo Drentje zijn al jaren geleden overleden. Om die reden ben ik (als tweede vrouw van Bennie Hendriks) de enige oma in het leven van hun kinderen Lars en Esmée. Dat ik dol op die twee ben, is te begrijpen voor iedereen die hen kent. Voor mij vanzelfsprekend dus, voor Lonneke kennelijk reden om mij op te geven en voor de Arena om de prijs aan mij toe te kennen. De nominatie was eigenlijk al een mooi cadeau, maar door de brunch samen met Lonneke’s gezin is Moederdag voor mij dit jaar een dag met een gouden randje. Dank jullie wel!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties