Escharen

Raamdaltocht DEW op zondag 16 juni

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Wandelsportvereniging DEW Escharen houdt zondag 16 juni de jaarlijkse Raamdalwandeltocht. Je kunt op die dag afstanden lopen van 6, 10, 15, 20, 30, of 42 kilometer. 

De routes leiden de wandelaars zoveel mogelijk over landwegen en door natuurgebieden. Vooral de langere afstanden leiden door de bosrijke en landelijke omgeving, waardoor deze tocht inmiddels bekend staat als een afwisselende en mooi. De routes zijn voorzien van pijlen en er zijn voldoende rustgelegenheden onderweg. De 30 en 42 kilometer gelden als geschikte training voor de Vierdaagse. Maar ook op de kortere afstanden is veel van het natuurschoon in en om Grave te bewonderen.

Starttijden
De start is bij ruitersportterrein 't Raamdal aan de Beerschemaasweg 1 in Escharen. De startijden zijn: 6-10-15 km van 9 tot 12.30 uur; 20 km van 8 tot 11.30 uur; 30 km 6.30 tot 10.30 uur en 42 km van 6.30 tot 9 uur.

Houd er bij de keuze van je starttijd rekening mee dat het startbureau om 16.45 uur sluit, dan moet iedereen weer binnen zijn. Het inschrijfgeld is 3 euro per persoon. Leden van een erkende wandelbond krijgen een korting van 1 euro. Alle routes, behalve die van 6 kilometer, leiden langs één of meerdere rustplaatsen met sanitaire voorzieningen. Wandelboekjes en IVV-kaarten worden afgestempeld. Iedereen kan deelnemen aan deze wandeltochten. Je hoeft geen lid te zijn van een wandelvereniging of wandelbond. Indien je vooraf nadere informatie wil inwinnen, kun je contact opnemen met voorzitter T. Alders, 0486-473527 of kijken op www.dew-escharen.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties