Escharen

Prins John en Jeugdprins Jorg regeren over Pieperknallers

Door Paul Verstegen

ERPELKUUL - In D'n Erpelkuul waren zaterdag 21 en zondag 22 november de prinsonthullingen van de Pieperknallers. Nadat zaterdagavond op ludieke wijze afscheid was genomen van Prins Patrick en zijn gevolg, steeg de spanning flink. Om 11 over 11 was het dan zover. Onder grote belangstelling werden de pieperkarren naar binnen gereden.

Als eerste werd Nar Bart uit de pieperkar gehaald. Daarna volgden de pages Liza en Anika. Nadat ook adjudanten Rob en Pascal bekend waren, kwam John Derks onder een oorverdovend applaus als prins John d’n Eerste tevoorschijn. Het feest ging nog door tot in de kleine uurtjes.

Jeugdcarnaval
Op zondag was het de beurt aan de jeugd bij ’t Dorstige Hert. Prins Tijn en zijn gevolg draaiden voor hun afscheid met een flinke polonaise de zaal al een beetje warm. Rond de klok van vieren kwam de jeugd vermomd door de zijdeur binnen en nam plaats achter een papieren wand op het podium. Als eerste kwamen de pages Fenn en Sem door het doek te voorschijn. Daarna adjudant Niels en onder een daverend applaus kwam jeugdprins Jorg d’n eerste (Jorg Rutten) voor de dag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties