Escharen

Ook De Zwaluw is prooi voor onstuitbaar Estria

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Estria lijkt niet te stoppen en stevent rechtstreeks op het kampioenschap af. Zondagmiddag was ook het nog ongeslagen De Zwaluw een prooi voor de mannen van speler-coach Ivo Rossen, 3-1.

Giel Gerrits schiet net naast namens Estria. (foto: Matt Gerrits)

Het begin was prima voor de mannen van trainer/speler Ivo Rossen want binnen 5 minuten stond het al 1-0 na een domme overtreding van een speler van De Zwaluw binnen de 16 meter op Jordy Hurkens die daarna ook de strafschop feilloos binnenschoot. Ook hierna nog kansen genoeg voor Estria maar de 2-0 die verdiend zou zijn geweest viel helaas niet meer voor de theepauze.

In de 2e helft kwam de ploeg van oud-Estriaspeler Patrick Nabuurs na een kwartier op gelijke hoogte toen doelman Pascal ten Haaf een schuiver niet vast kon houden en de bal werd binnengegleden door een speler van de Zwaluw. Estria schrok hier maar even van, zette de schouders er nog eens extra onder en zette de zaken nog voor het eindsignaal weer recht. Eerst werd een slecht verwerkte hoekschop van De Zwaluw door Ivo Rossen binnengewerkt en 10 minuten voor tijd viel de definitieve beslissing toen wederom Ivo Rossen op de juiste plek stond om een loepzuivere voorzet van de ingevallen Giel Gerrits over de doellijn te plaatsen. Een prima 3-1 zege voor Estria derhalve in een leuke en aantrekkelijke wedstrijd. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties