Escharen

Nog maar enkele woningen te koop in nieuw deel Akkerwinde Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In de nieuwbouwwijk Akkerwinde in Schaijk wordt volop verder gebouwd. De gemeente Landerd heeft de toekomstige straten aan de oostzijde van Akkerwinde inmiddels gereed. Op die plek komt een mix van vrijstaande huizen, tweekappers en rij- en hoekwoningen. Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling realiseert hier een project met zestien woningen, waarvan inmiddels al zeventig procent is verkocht. Er is nog maar één hoekwoning en één patiowoning beschikbaar. Daarnaast zijn er nog enkele ruime tweekapperwoningen te koop. 

De verkoop gebeurt door Van der Krabben makelaardij uit Oss. De stijl sluit aan bij de reeds door Van der Heijden gebouwde woningen op het eerste gedeelte van Akkerwinde. Deze stoere uitstraling wordt door de huidige bewoners van die huizen zeer gewaardeerd, waardoor besloten is deze stijl ook in de nieuw te bouwen woningen door te zetten.

Veel groen
In Akkerwinde is nu al veel groen aanwezig. Dat zal in het nieuwe gedeelte niet anders zijn. In het groen zijn ook diverse speelvoorzieningen opgenomen waardoor de kinderen in deze wijk volop mogelijkheden hebben om lekker te kunnen spelen. De stoere woningen van Van der Heijden zijn compleet uitgerust met een badkamer en een keuken, terwijl er nog legio mogelijkheden zijn om de woningen persoonlijk aan te passen, bijvoorbeeld ook een aanbouw of een dakkapel.

In 2018 veranderen de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Ook hierin kan Van der Krabben makelaardij adviseren. Doordat er al een flink gedeelte van de woningen is verkocht, heeft Van der Heijden de voorbereidingen voor het begin van de bouw inmiddels opgestart. Zoals het er nu naar uit ziet wordt in maart of april daadewerkelijk begonnen worden met de bouw. Kijk voor meer op www.akkerwindeschaijk.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties