Escharen

NiXmoet speelt 29 december in Dorpshuus Escharen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Op zondag 29 december speelt de band niXmoet in het Dorpshuus in Escharen. Op veel plaatsen in de regio en daarbuiten zorgen de bandleden tijdens regelmatig terugkerende evenementen voor geslaagde en sfeervolle optredens en maken zij er met hun muziek en praatjes een gezellige boel van. Aanvang is om 14 uur en de toegang is gratis.

Vrouwen van Nu Escharen heeft de band gecontracteerd voor een optreden in het Dorpshuus. "Wij nodigen iedereen in het dorp en daarbuiten uit om met ons en de band een gezellige middag door te brengen", vertellen Nelly van der Heijden en Christien Knoben namens Vrouwen van Nu Escharen.

NiXmoet is een jaar of tien geleden opgericht door een paar muzikanten op leeftijd die graag muziek wilden maken uit hun eigen jeugd. De drie leden van niXmoet zijn Toon van Lith, Paul van Extel en Bert van Dinther. Er worden diverse instrumenten bespeeld en de nummers die zij ten gehore brengen zijn van onder meer de Rolling Stones, Bob Dylan, Donovan, The Animals en The Dubliners.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties