Escharen

Open dag op 19 mei in Hondentrainingscentrum Escharen

Miranda Grim presenteert haar mogelijkheden

Door Freddy Klooté

ESCHAREN - Afgelopen januari kwam Miranda Grims grote droom tot werkelijkheid. Ze opende aan de Wijnruimerweg 1 haar hondentrainingscentrum “Dogs-Time”. Van jongs af aan is Miranda gek op honden. Na een opleiding voor verpleegkundige ging ze ook als zodanig aan de slag: “Maar de honden bleven onrustig in mijn hoofd spelen. Ik werkte binnen, terwijl ik een echt buitenmens ben. Uiteindelijk ben ik de weg van mijn hart gevolgd en volgde scholing na scholing . Ik wilde alles weten over honden. En over hun baasjes”. (foto: Veerle Koninkx)

De lijst met opleidingen die Miranda Grim heeft gevolgd is enorm. Van puppy-instructeur tot EHBO voor honden. Van verantwoord fokken tot voeding en gedrag. Het was haar grote passie, die ze nu ook in de praktijk heeft weten om te zetten In Escharen. Op een buitenruimte van maar liefst 1400 m2. En bij slecht weer kan ze met de honden naar binnen uitwijken. Ze is in alle hond-gerelateerde mogelijkheden gespecialiseerd: “Maar wacht vooral niet tot zich problemen voordoen”, berichtte Miranda Grim al eens in ArenaLokaal. “Als uw hond te vaak hevig uitvalt naar anderen, niet wil luisteren, steeds aan de lijn trekt of pubertijdsproblemen heeft, dan kunt u bij mij terecht”. Maar ze is er niet alleen voor problemen: “Gewoon lekker komen trainen en uw hond zien groeien is ook hartstikke fijn. Je kunt bij mij terecht met jachthonden, reddingshonden en huishonden. Ik heb kennis en ervaring, ben altijd eerlijk en duidelijk en kan mens en dier op een positieve manier motiveren”.

Open dag op 19 mei
Miranda Grim opent haar deuren van het nog gloednieuwe hondentrainingscentrum: “Het is voor iedereen. Het begint om 10 uur en duurt tot 16 uur. Ik heb een leuk programma voor mens en hond. Dus neem je eigen hond ook mee”. Nou, het programma mag er wezen:
Om 10 uur dus de opening, gevolgd door, om 10.15 uur Fit&Fris: “Daar kun je samen met je hond aan meedoen, met muziek op een sportieve manier samen bezig zijn”. Om 11 uur is er een demonstratie IPO/politiehonden. 12.15 uur: demonstratie behendigheid waar ook alle bezoekers met hun hond aan mee kunnen doen. Om 13.30 uur een demonstratie met jachthonden: “Niet te missen”, zegt Miranda. Om 14.45 uur verkiezing van de leukste, grappigste, mooiste, kleinste, grootste hond. “Met leuke prijzen”.

De hele dag is er een fotografe aanwezig, die als u dat wilt een foto samen met uw hond kan maken. Ook de hele dag: een hondentrimster/vachtanalyse, die de vacht van uw hond bekijkt. Er is, voor wie dat wil, gelegenheid om de hersens extra inspanning te laten doen bij “Hersenwerk”. Spelletjes, samen met uw slimme kanjer. Er is een Farm Foodshop met gratis proeverij voor de honden, plus een superleuke goodiebag voor iedereen die met zijn/haar hond komt. Miranda: “Alle workshops zijn gratis toegankelijk. Ook zijn er mogelijkheden om de innerlijke mens te verzorgen. Let op, er is geen mogelijkheid om te pinnen”.

Als dit geen goed gevulde open dag is, dan weet ik het ook niet meer. Je zou het ook 'Miranda pakt flink uit' kunnen noemen. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Wijnruimer 1. Voor nog meer informatie: 06-39691969. Kijk ook eens op www.dogs-time.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties