Escharen

Fotoreportage prinsessenreceptie

'Met prinses Elinn op carnavalstoer is de Erpelkuul een grote dansvloer'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ERPELKUUL - Zondag 28 januari barstte opnieuw een festijn los in d’n Erpelkuul Escharen. Prinses Elinn (Claus) en haar gevolg - Meike, Laura, Emil en Thijs - hielden hun receptie in 't Dorpshuus. Familie, buren, dorpsgenoten en vrienden stroomden massaal toe om hen te feliciteren. (foto's: Marco van den Broek)

De ‘grote’ prinses Trees verraste de jeugd met een fantastisch uitje naar een trampolineparadijs. Ook de zusterverenigingen Pothuusburg, De Ezels en De Zandkruiers kwamen de prinses en haar gevolg feliciteren, evenals De Kwekers uit Alverna. Het werd een feestelijke jeugdmiddag.

Afgelopen november zijn Elinn en haar gevolg spectaculair onthuld. Ze kwamen, na een korte film, tevoorschijn uit een heuse limousine. Prinses Elinn en haar bodyguards Emil en Thijs zitten in groep 8 van basisschool De Ester in Escharen. Pages Meike en Laura zitten in groep 7. De bodyguards namen hun taak heel serieus en hielden tijdens de middag een oogje in het zeil.

Elinn houdt enorm van dansen. Samen met haar pages danst ze er vrolijk op los. Haar lijfspreuk luidt dan ook: 'Met prinses Elinn op carnavalstoer, is de Erpelkuul een grote dansvloer!'

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties