Escharen

Op 15, 16 en 17 juni

Loop naar de pomp-festival in Escharen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


ESCHAREN - Kermis, midzomerfeest, Loop naar de pomp-festival. Als het feestje maar een naam heeft… Een weekend vol muziek op het dorpsplein in Escharen. Van 15 tot en met 17 juni. Voor iedere leeftijd in een ongedwongen sfeer. Geen tent, maar een open karakter. Bij slecht weer komt er een overkapping. Lekker een dansje en drankje doen in de buitenlucht.

Sfeerimpressie van het terrein.

Wat is er zoal te doen tijdens dit weekend? Op vrijdag 15 juni is het tijd voor The Allstarz. De DJ-sensatie van de Kelderklasse en de baas tijdens de Derde Helft. Een 60 minuten durende derde helft waarin een scala aan stijlen voorbij komt. Denk aan beukers en glijders, maar ook Hollandse meezingers passeren de revue in een show waarin het resultaat aan de hand van drankomzet, zweet en confetti afgemeten wordt. Het pad wordt vrijgemaakt door lokale helden zoals DJ Roofrunner, de schrik van de Coehoorn en DJ Roest, de meester van het Foute uur. Het team wordt gecompleteerd door Zanger Bas. Met de Hollandstalige meezingers kan men in de wijde omtrek horen dat er in Esteren iets te doen is.

Slamm
Zaterdag 16 juni is het podium voor Slamm. Een allround coverband vol afwisseling en enthousiasme. Al meer dan tien jaar toert Slamm langs de zalen met een opzwepende combinatie van show, muzikaliteit en feest. Live. Echt.
Zes ervaren muzikanten, onder wie een indrukwekkende zangeres en een leadzanger die elk publiek op sleeptouw nemen. Soms is het die lekkere eighties-hit of een vette rocksong. Soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je kop krijgt. Maar elke keer weer vindt Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om niet te vergeten.
Natuurlijk heeft Slamm ook tussentijds even rust nodig en om te zorgen dat het feest niet verslapt, is er DJ Marcossss.

D’n Zoete inval
D’n Zoete inval is de beste benaming voor het programma op de zondag. Van 14 tot 22 uur maken diverse bandjes en andere muziekacts met een sterk regionaal karakter hun opwachting. De middag is voor de smartlappen en de hoempapa. Smartlappenkoor Los Zand uit Velp en de Notenbalkers uit Gassel zorgen voor de meezingers en vrolijke deuntjes. Neem de kinderen gerust mee want ook voor hun is er voldoende vertier.
Vanaf 17 uur volgt het wat stevigere werk. De avond sluit af met Monkey Fingers, maar daarvoor zullen The Carrots, Stoer Toeval, Desolation en The Boondocks het podium betreden. De laatstgenoemde verzorgt een uur lang een Rolling Stones-tribute.
Kortom een heerlijke middag en avond waar iedereen zo binnen kan lopen, lekker meelallen met de smartlappen, een polonaise lopen met de Notenbalkers of ruig headbangen bij de diverse bands. En dit alles onder het genot van een drankje en een hapje van de diverse aanwezige foodtrucks. Zoals gezegd: d’n Zoete Inval.

Tijdens deze Zoete Inval is de entree gratis, op vrijdag kosten tickets in de voorverkoop een tientje en op zaterdag 7,50. Aan de deur is de prijs voor de vrijdag 12,50 en voor de zaterdag 10 euro. Ook is het mogelijk om combinatiekaarten te kopen. Deze kosten in de voorverkoop 15 euro en aan de deur 20 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Salon Hairs en Nijmeegs Jopie. Ook kun je via Facebook een berichtje sturen waarna je de kaarten ontvangt.

Slamm.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties