Escharen

Liefde en Sinterklaas in Dorpshuus Escharen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Sinterklaas komt naar ’t Dorpshuus in Escharen. En hij neemt zijn Pieten mee! Op zondag 24 november om 13.30 uur is het weer tijd voor De Esterse Sinterklaasshow. En Sint kan jouw hulp goed gebruiken. Dus kom ook langs.

Dit jaar neemt Sinterklaas Piet Romeo en Piet Julia mee. Maar wat is er toch met Piet Romeo aan de hand? En wat lijkt die andere Piet op Robert ten Brink? Wat is er aan de hand? Wil je het weten, zorg dan dat je op tijd bij ’t Dorpshuus bent.

Natuurlijk wordt er gedanst en gezongen. Zo laten de groepen van Carina Danst zich weer zien en is er de Peppernuts Band voor de muzikale omlijsting. Ben jij al benieuwd? Kaartjes zijn voor 4 euro verkrijgbaar bij Nijmeegs Jopie aan de Willem van Esterenweg 3 in Escharen (kinderen tot en met groep 8 hebben gratis toegang). De kaartverkoop start op 12 november.

Kleurwedstrijd
Er is ook een kleurwedstrijd voor de kinderen van groep 1 tot en met 4. Leerlingen van basisschool De Ester krijgen vlaggen om in te kleuren op school. Zit je niet op De Ester? Ga dan naar de Facebookpagina Esterse Sinterklaasshow en download daar een vlag. Deze kun je uiterlijk woensdag 20 november inleveren in de brievenbus van Akkerslagen 16 in Escharen (Marjolein Vos).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties