Escharen

Maandelijks eetmoment groot succes

Lege pannen in Escharen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - In 't Dorpshuus van Escharen wordt iedere eerste vrijdag van de maand een eetmoment gehouden waarbij iedereen uit het dorp welkom is. Het initiatief, dat inmiddels een halfjaar oud is, is bedoeld voor mensen die graag een keer gezamenlijk eten. De aanwezigen krijgen dan de kans om even bij te praten en tegelijkertijd te genieten van heerlijke gerechten. Er wordt goed gebruik van gemaakt. Ook vrijdag 1 februari was het weer volle bak. Het menu bestond uit tomatensoep, schnitzel met stroganoffsaus en vla na. De pannen waren na afloop weer helemaal leeg.

Het idee is ontstaan vanuit Esters Welzijn met de gedachte om mensen bij elkaar te brengen. Inmiddels eten gemiddeld ruim vijftig mensen mee. Het is een groot succes. De vrijwilligers helpen elke maand met veel plezier. Ze hopen dat nog meer mensen uit Escharen zich vrij voelen om een keer een hapje te komen eten.
De gerechten worden bereid door De Brouwketel. Inwoners uit Escharen zijn welkom om mee te eten voor 10 euro per persoon. Voor dat bedrag kunnen zij op de eerste vrijdag van de maand genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht. Het eetmoment is in 't Dorpshuus van 17 tot 19.30 uur. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties