Escharen

Koploper Estria vergroot voorsprong op achtervolger VV Gassel

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Dankzij een 3-1 zege op WHV en de nederlaag van nummer twee VV Gassel heeft Estria zondag haar koppositie verstevigd. 

Jeugdspeler Moos van der Bijl heerst in de lucht. (foto: Matt Gerrits)

Furieus startte koploper Estria het duel tegen WHV. Binnen 18 minuten stond er al een 2-0 tussenstand op het scorebord. Eerst was het Roy Hurkens die in de 6e minuut fraai raakschoot in de verste hoek en in de 18e minuut knalde rechterspits Jeroen Peters raak na een knappe individuele actie. Hierna luwde het offensief en liet WHV zien dat het ook goed kan voetballen. Dat leidde in de 38e minuut tot de aansluitingstreffer na een snelle counter. Het was pas het 5e tegendoelpunt dit seizoen voor de betrouwbare doelman Pascal ten Haaf.

Na de pauze ging de wedstrijd gelijkop. Estria speelde niet haar beste wedstrijd van het seizoen maar wist desondanks 3 minuten voor tijd de score naar 3-1 wist uit te breiden toen na een hoekschop van Roel van de Bogaard, Rens van Dongen richting het WHV-doel kopte waarna invaller Bart Cruijsen op onnavolgbare wijze het leder in het doel wist te frommelen. Eindstand derhalve 3-1 na een sterk begin en een mindere 2e helft.

Na afloop werd bekend dat de nummer 2 op de ranglijst, VV Gassel, van Astrantia had verloren waardoor de voorsprong van Estria weer is gegroeid. Volgende week speelt Estria de topper in en tegen Gassel. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties