Escharen

St. Antonius Abt Gilde houdt weer kofferbakverkoop in Escharen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Het St. Antonius Abt Gilde houdt tweede pinksterdag 10 juni van 8 tot 15 uur een kofferbakverkoop op het gildeterrein aan de Beerschemaasweg 3 in Escharen. De bezoeker betaalt 2 euro entree, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen. 

Gebruikte goederen worden hier aangeboden vanuit een auto, busje of aanhanger. Er worden dus geen marktkramen geplaatst. Er zijn standplaatsen te reserveren (4x8 meter) waar mensen hun goederen te koop kunnen aanbieden. De huur van een standplaats bedraagt 10 euro. Verkoop van eet- en drinkwaren en van nieuwe artikelen is tijdens de kofferbakverkoop niet toegestaan.

"Wij hopen weer diversen standplaatsen te mogen verhuren, zodat de bezoekers een mooie snuffelroute met een diversiteit aan goederen kunnen afleggen", laat de organisatie weten. "Krijg je tussen het snuffelen door dorst, dan ben je van harte welkom op ons terras aan het gildehuis om een lekker drankje te nuttigen."

Wil je graag een plaatsje bemachtigen op de kofferbakverkoop dan kun je een mail sturen naar info@stantoniusabtgilde.nl of bellen naar 06-52545736 (buiten kantoortijden).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties