Escharen

Kofferbakverkoop in Escharen

op tweede Pinksterdag

Door De redactie

ESCHAREN - Het Sint Antonius Abt Gilde houdt op maandag 25 mei (tweede Pinksterdag) weer een kofferbakverkoop. Publiek is welkom van 8 tot 15 uur op het Gildeterrein gelegen aan de Beerschemaasweg 3 in Escharen.

De gebruikte goederen worden vanuit een auto, busje of aanhanger te koop aangeboden. Er worden dus geen marktkramen geplaatst. Er zijn standplaatsen te reserveren (4 x 8 meter) waar men de handelswaar uit kan stallen en te koop aan kan bieden. De huur van een grondplaats bedraagt 10 euro.

Er worden alleen tweedehandse spullen of ambachtelijke artikelen aangeboden. Het aanbod is gevarieerd; van boeken, huisraad en antiek tot gereedschap, kleding en allerlei objecten voor verzamelaars. Er is een gezellig terras om de inwendige mens te voorzien van een hapje en drankje. Verkoop van eet- en drinkwaren en van nieuwe artikelen is tijdens deze kofferbakverkoop niet toegestaan.

Voor informatie en het reserveren van een grondplaats kan men bellen met 0486-476100 of 06-40244243 of stuur een mailtje naar hcuppen@ziggo.nl. De inschrijfkosten dienen te worden overgemaakt op SNS Regiobank: NL 48 RBRB 096.00.48.812 ten name van St. Antonius Abt Gilde, Escharen (Onder vermelding van kofferbakverkoop).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties