Escharen

Jaren '70, '80 en '90 herleven op Disco Party Escharen

Door Matt Gerrits

ESCHAREN - Blèr jij ook keihard mee met Michael Jackson’s Beat It of Wannabe van de Spice Girls? En deel je jouw liefde voor deze oude hits graag met medeliefhebbers? Kom dan op 5 oktober naar ‘t Dorpshuus in Escharen. De hele avond lang kunnen de voetjes van de verlichte dansvloer om los te gaan op de beste muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

Initiatiefnemers Fabienne Oomen en Greet Heine kwamen in de kroeg op het idee. “We kwamen elkaar regelmatig toevallig tegen en ontdekten dat we één gemeenschappelijke passie hadden: hits van vroeger. ‘We moeten weer eens een ouderwets feest geven met dat soort muziek’, grapten we naar elkaar.”

Al gauw werd de grap een serieus project. Twee jaar geleden werd een succesvolle eerste editie gehouden, inmiddels is het tijd voor feestje nummer twee. Voor de tweede editie heeft ook Sylvia Michiels zich bij het partyplannersteam gevoegd. De DJ van Primetime, gespecialiseerd in de ‘gouwe ouwe’, en verlichte dansvloer maken het feest compleet.

Althans, bijna dan. Want het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde avond zijn natuurlijk de feestgangers zelf. Fabienne: “Juist omdat nummers van de afgelopen decennia worden gedraaid, is de avond leuk voor jong en oud. We willen alle liefhebbers – jongeren en vijftigers uit verschillende dorpen - bij elkaar brengen. Ze samen laten genieten van de muziek. Als dát lukt, is onze Disco Party helemaal geslaagd.”

De Disco Party in 't Dorpshuus vindt plaats op 5 oktober van 21 tot 2 uur. De entree bedraagt 10 euro inclusief een drankje.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties