Escharen

INGEZONDEN: Onbeschoft

Door Hans Huizing

Sinds een paar dagen had iemand met okerkleurige verf een streepje en een rondje op onze stoep geschilderd. Woensdagochtend waren een paar mannen bezig de stoep open te breken. Er werd een gat gegraven waarin een kast werd gemonteerd. Ook werd er een bord bij geplaatst.

Dit blijkt nu een oplaadpunt voor elektrische auto's te zijn. Kan. Ook in Escharen moet men met de tijd mee en het schijnt beter voor ons millieu, elektrisch aangedreven autos'. Hoewel daar ook nog enige kanttekeningen bij zijn te plaatsen, maar ik heb me nog niet voldoende verdiept in die materie om daar een duidelijk beeld van te kunnen schetsen.

Ik vind het een heel lelijk ding, dit oplaadpunt, maar het zal wel, zo was mijn eerste reactie. Tot een oprecht verontwaardigde buurvrouw van twee huizen verder mij erop wees dat ik voortaan mijn vertrouwde parkeerplaats voorgoed kwijt was. Bij geen gehoor geven aan de aanwijzing op het bord was ik in overtreding en dat kon me een fikse boete opleveren, zo wist zij, want ze had hierover inmiddels met een gemeenteambtenaar contact gehad.

Ik weet dat ik, als ik hiertegen bezwaar zou maken, tegen een hoop regeltjes moet opboksen. Dat wordt een bij voorbaat kansloze missie. Het heeft immers in de Staatscourant gestaan en dan had ik maar moeten reageren, zo zal mij ongetwijfeld worden medegedeeld. Maar welke doorsnee burger zoals ik leest nou in hemelsnaam de Staatscourant? En weet je, ik heb overal begrip voor, maar ik vind het wel een heel stiekeme, ja een bijna gluiperige manier van handelen. Wij waren van tevoren niet persoonlijk geïnformeerd. Helemaal niks. Nog geen briefje, mailtje of belletje. Dan was er tenminste nog sprake geweest was enig fatsoen. Blijkbaar hoeft dat heden ten dage niet meer. Jammer. Maar het voelt wel zo vreselijk onbeschoft...

Hans Huizing

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties