Escharen

Glasvezelspreekuur in gemeente Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De aanleg van glasvezel in de gemeente Grave is al maanden in volle gang. De komende tijd krijgen veel woningen de aansluiting binnen. Dat roept nogal wat vragen op bij de inwoners. Wat zijn de voordelen van glasvezel? Wat kost het? Hoe sluit ik een abonnement af? Voor antwoord op al deze vragen kun je komende weken terecht op het glasvezelspreekuur. 

De promotiebus staat maandag 31 augustus op Lunette in Grave, maandag 7 september bij de kerk op de Tolstraat in Velp, woensdag 9 september op het Julianaplein in Gassel en donderdag 10 september op het De Bourbonplein in Escharen. Tijdens het glasvezelspreekuur van 18.30 tot 20.30 uur krijg je advies over glasvezel en de diensten telefoon, televisie en internet. Ook over de aanleg worden de vragen beantwoord.

Bespaar 450 euro
Wanneer je nog tijdens de aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Grave een abonnement bij een glasvezelprovider afsluit, bespaar je 450 euro activatiekosten. Bij twijfel kun je naar de een van de spreekuren of een inschrijfavond. Samen worden de voors en tegens nog eens naast elkaar gezet.

|Doorsturen

Trapernietin

2020-08-28 12:04:58

Bespaar 450 euro... trap er niet in. Dit trucje halen ze altijd bij de aanleg van glasgezelnetwerken uit. Dat is een clubje dat er tussenin zit wat hiervoor subsidie/beloning krijgt. Als het netwerk er eenmaal ligt betaal je net als bij KPN of Ziggo en andere aanbieders gewoon de standaard prijs voor aansluitkosten die vele malen lager zijn dan die 450 euro waar ze vaak mee adverteren.

Hans

2020-08-28 14:07:51

Beste trapernietin,

Ik weet niet waar u deze niet realistisch info vandaan hebt,maar het klopt niet.

Iedereen in het land van Cuijk,krijgt gratis glasvezel in de woning aangelegd,men hoeft geen abonnement te nemen,het is puur de aansluiting tot in de woonkamer en dit geheel gratis.

Zelf heb ik een abonnement genomen wat bij mij het beste past en de kosten van dit abonnement word maandelijks in rekening gebracht,dit is overal zo.

Van deze abonnement kosten,word een deel naar efiber overgemaakt,omdat dit bedrijf de glasvezel kabel exploitant is.

.

Groetjes,

Hans 

Glasvezel ambassadeur 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties