Escharen

Gezellige jaarafsluiting Zonnebloem Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Zonnebloem Grave heeft het jaar vrijdag 13 december afgesloten met een gezellige bijeenkomst. Meer dan vijftig gasten en vrijwilligers kwamen bijeen in het Dorpshuus in Escharen. De middag bestond onder meer uit een quiz met vragen over Grave, de politiek en landelijke opvallende zaken. Iedereen deed fanatiek mee. Onder het genot van een drankje volgden nog andere activiteiten en werd tevens het programma voor 2020 bekendgemaakt. Ter afsluiting was er een heerlijk diner.

De activiteitenlijst voor Zonnebloem Grave start in 2020 met een voorlichtingsbijeenkomst door de brandweer op donderdag 16 januari. De brandweer zal zich daarbij met name richten op de eigen veiligheid in eigen woonomgeving. Verder biedt het programma over het hele jaar een keur van mogelijkheden: een lentemiddag in maart, een bustocht naar de zandsculpturen in Garderen, optredens van bekende artiesten in Grave en een toneelmiddag in Mill. Ook de jaarlijkse barbecue ontbreekt niet. Daarnaast kan men elke maandagmiddag kennismaken met de wekelijkse bijeenkomsten in het restaurant van Catharinahof, aanvang 14 uur.

Contact
Wil je meer weten over de mogelijkheden om gast van de Zonnebloem te worden? Neem dan contact op met Pierre Schuurmans (06-53752772 of pierreschuurmans@gmail.com). Verder is de organisatie altijd op zoek naar vrijwilligers die het bezoekwerk willen ondersteunen of inzetbaar zijn voor andere ondersteuning. Neem hiervoor contact op met Hans de Jong (06-46055246 of dejong27.hdj@gmail.com).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties