Escharen

Geslaagde sportkwis voor jeugd Estria-GVV-SCV'58

Door Matt Gerrits

ESCHAREN - Om de winterstop bij het voetbal te onderbreken, was er zaterdag 3 februari een sportkwis voor de oudere jeugd van de EGS en van Estria. Buiten was het fris, maar binnen ging het er verhit aan toe. In de kantine van de Kranenhof was het gezellig en druk. De jeugd werd verdeeld in gelegenheidteams van drie of vier man/vrouw. Voor de drie beste teams was er een prijsje. Hoofdprijs was een tegoedbon voor een sportfoto van jezelf op canvas.

(foto: Matt Gerrits)

Bekende onderdelen van de kwis zoals Petje op, Petje af, en het raden van sporters op de foto gaven de nodige hoofdbrekens en een hoop hilariteit onder de voetballers. Ook de puzzelronde werd enthousiast meegedaan. Een aantal leiders was gezellig blijven hangen om de sfeer te proeven en de vragen mee te maken. En het moet gezegd worden, ze deden het niet onverdienstelijk, maar wel, helaas voor hen, buiten mededinging.

De kwis werd georganiseerd door de jeugdevenementencommissie van de samenwerking EGS, met de medewerking van vele andere vrijwilligers. In totaal deden er 92 jeugdleden mee met de kwis. Het was een leuke en geslaagde kwisdag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties