Escharen

FOTOREPORTAGE: Eerste editie Loop naar de pomp-festival groot succes

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Met ruim 800 bezoekers verdeeld over drie dagen, mooie temperaturen, veelzijdige muziek en lekker eten en drinken in een sfeervolle ambiance, is de eerste editie van het Loop naar de Pomp-festival geslaagd. (foto's: Marco van den Broek en Matt Gerrits)

Op vrijdag werd er afgetrapt met The Allstarz. De sensatie van de Derde Helft maakte het plein gek nadat lokale helden als DJ Rickske en DJ Roest en Zanger Bas de boel hadden opgewarmd.
Zaterdag wist Slamm de loop naar de pomp te vinden. Ze parkeerden hun bus, betraden het podium. Slamm kwam en overwon. In de pauzes wilden men de voetjes even rust gunnen, maar DJ Marcoss gaf de gasten daar geen kans voor. Een topavond.
Zondag was een spannende dag met een nog niet eerder bewezen concept, de 'Zoete Inval'. Een gezellige familiedag was de doelstelling. Nadat smartlappenkoor Los Zand en dweilorkest de Notenbalkers de middag hadden geopend, zat de sfeer er al goed in en was het voor de vijf bands die zouden volgen een koud kunstje om de aandacht van de gasten vast te houden. De foodtrucks zorgden ervoor dat men niet naar huis hoefde. Dankzij clown Michel, de draaimolen en het luchtkussen hadden ook de kids een fantastische middag.

"Het zou raar zijn als dit festival volgend jaar geen vervolg krijgt", laat Patrick Michiels namens de organisatie weten. "Met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers, want zonder hen hadden we de Loop naar de Pomp niet kunnen maken."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties