Escharen

Herkansing in nacompetitie

Estria verliest kampioenswedstrijd tegen Hapse Boys

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Estria is er zondagmiddag niet in geslaagd om kampioen te worden in de 4e klasse. De rood-witten verloren na een 1-0 voorsprong met 1-2 van Hapse Boys, dat door dit resultaat met de titel aan de haal ging.

Dat Estria zou verliezen daar zag het in de eerste helft niet naar uit, want het had toen een licht veldoverwicht. Het doelpunt van Roy Hurkens uit een vrije trap in de 21e minuut was dan ook terecht.

De tweede helft begon catastrofaal voor de mannen van coach Ivo Rossen, want binnen vijf minuten had de Hapse ploeg een 1-0 achterstand omgebogen in een 1-2 voorsprong. Eerst leidde een hoekschop van Hapse Boys tot een lullig eigen doelpunt en nauwelijks een paar minuten later leidde slecht uitverdedigen tot de voorsprong. Estria had nu nog twee doelpunten nodig, maar het wist ondanks aandringen in het restant van de tweede helft nauwelijks meer grote kansen te creëren, waardoor de ploeg uit Haps met 1-2 won en promoveert naar de 3e klasse.

Voor Estria is het nu uithuilen en opnieuw beginnen, want komende zondag moet het alweer aan de bak voor de nacompetitie. Dan ontvangt Estria het Noord-Limburgse Meterik.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties