Escharen

Estria speelt wederom gelijk

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN/SINT ANTHONIS - Estria speelde zondagmiddag opnieuw gelijk. In Sint Anthonis werd het 2-2 tegen DSV. (foto: Matt Gerrits)

Estria begon sterk aan de wedstrijd, want binnen 6 minuten stond het al 0-1 toen een strakke corner van Niels van Lier door Rens van Dongen prachtig werd binnengekopt. Lang duurde evenwel de voorsprong niet, want na iets meer dan een kwartier scoorde de spits van DSV na een zuiver buitenspelgeval. Protesten hielpen echter niet, zodat Estria weer op jacht moest naar de voorsprong. Die viel in de 32e minuut door een rake kopbal van Ivo Rossen na een vrije trap van wederom Niels van Lier. Dit was ook de ruststand.

Terwijl het steeds donkerder en kouder werd ging DSV na de pauze steeds harder spelen wat ze ook de nodige kaarten opleverde. Estria was sterker, maar toch viel de gelijkmaker na 70 minuten toen hun gevaarlijke spits even ontsnapte aan de aandacht van onze defensie. 2-2. Op het eind kregen beide ploegen nog kansen om de zege veilig te stellen maar doelpunten vielen er niet meer zodat Estria wederom maar 1 punt mee terug nam naar Escharen.

Volgende week speelt Estria thuis de klassieker tegen SES. Op de foto is er de vreugde bij Estria nadat Rens van Dongen Estria op 0-1 heeft gebracht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties