Escharen

Estria ruim langs Milsbeek

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Estria is het paasweekend goed begonnen. Op Witte Donderdag werd Milsbeek eenvoudig over de knie gelegd. Mede door drie treffers van Jordy Hurkens werd het 4-0 voor de rood-witten. (foto: Matt Gerrits)

Jordy Hurkens haalt uit namens Estria

Omdat er pas om half 8 werd afgetrapt moesten beide teams op veld 2 spelen, wat het voetballen wel flink moeilijker maakte door de keiharde ondergrond. Al vroeg kreeg Estria een tegenvaller te verwerken want door een hamstringblessure moest Moos van der Bijl naar de kant. Roel van de Bogaard was zijn vervanger. Pascal ten Haaf, die Jan Verstegen onder de lat verving, wist in de beginfase knap redding te brengen bij een inzet van een der Milsbeek-voorwaartsen. Hierna nam Estria het heft echter stevig in handen en was het wachten op de eerste treffer. Die viel pas in blessuretijd toen een schot van Roy Hurkens niet goed verwerkt werd door de Milsbeekse doelman waarna goudhaantje Niels van Lier weer eens op de goede plaats stond en de 1-0 markeerde. Dit was tevens de ruststand.

Net na de theepauze was het Jordy Hurkens die de wedstrijd in het slot gooide door geklungel in de Limburgse defensie genadeloos af te straffen. 2-0. Hierna probeerde het immer sportieve Milsbeek nog wel tegen te scoren, maar de verdediging van Estria was net als de laatste weken niet te vermurwen. Estria wist van de geboden ruimte nu wel te profiteren want het was wederom Jordy Hurkens die met twee doelpunten de eindstand op 4-0 bepaalde.

Zaterdag staat de volgende krachtproef voor de deur, want dan moet Estria het om 18 uur opnemen tegen Juliana in Mill.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties