Escharen

Estria pakt zwaarbevochten punt tegen hekkensluiter HBV

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Estria pakte zondagmiddag een zwaarbevochten punt tegen hekkensluiter HBV. Na 90 minuten stond een stand van 2-2 op het scorebord. (foto: Matt Gerrits)

Ivo Rossen wordt neergelegd, maar krijgt geen strafschop.

Zonder vaste krachten, Roy Hurkens, Jan Verstegen en Ivo Rossen begon Estria vandaag prima aan het duel tegen hekkensluiter HBV, want binnen 3 minuten al strafte Jordy Hurkens geknoei in de Beerse defensie resoluut af: 1-0. Estria was ook hierna de betere ploeg maar de laatste weken sluipen er toch regelmatig foutjes achterin bij Estria binnen en daarvan profiteerde HBV want met de rust stonden ze met 2-1 voor (al had het 2e doelpunt wel een buitenspelluchtje).

Na de rust maakte trainer/speler Ivo Rossen ondanks dat hij niet helemaal fit was toch zijn opwachting. Estria ging nu met alle macht op jacht naar de gelijkmaker maar de ploeg uit Beers verdedigde met man en macht en deed dat al helemaal toen na 70 minuten een HBV-speler na een overtreding tegen Niels van Lier de rode kaart kreeg. Terwijl de minuten wegtikten bleef Estria het proberen om dan alsnog de gelijkmaker binnen te prikken maar pas in blessuretijd lukte dat toen na een overtreding tegen Jordy Hurkens routinier Ivo Rossen van 11 meter mocht aanleggen en die deed dat feilloos waardoor Estria op de valreep toch nog een puntje tegen HBV in de wacht sleepte. Een zwaarbevochten puntje. Verdiend maar volgende week tegen de nummer 4 op de ranglijst DSV zal er toch beter moeten worden gespeeld wil men nog bovenin blijven meedraaien.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties