Escharen

Estria neemt revanche op SIOL

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Estria nam donderdagavond revanche voor de smadelijke (en tot dusverre enige) nederlaag in Cuijk tegen SIOL. De rood-witten klopten de Katwijkers dit keer met 1-0. (foto: Matt Gerrits)

Moos van der Bijl gaat een duel aan met de doelman van SIOL.

Met de prima keepende Pascal ten Haaf onder de lat was Estria vanaf het eerste fluitsignaal de betere ploeg maar het zat de ploeg niet mee want voor de pauze werd liefst 3 maal een bal van de lijn gered door een SIOL-speler. SIOL stelde daar weinig tegenover en koesterde het puntje.
Na de rust trok Estria steeds meer het spel naar zich toe en doelpunten konden niet uitblijven. Die viel in de 65e minuut toen de goed ingevallen Roel van de Bogaard een loepzuivere voorzet gaf aan de mee opgekomen Jaimy van Eck die daarna de bal loeihard in de kruising schoot. Hierna kreeg Estria nog meer kansen om de voorsprong uit te breiden maar de doelman van SIOL was niet meer te verschalken. In de laatste minuten, terwijl de schemering over het Estria-terrein viel, zette SIOL nog alles op de aanval maar onze verdediging stond weer als een huis, zodat Estria een dikverdiende 1-0 zege behaalde.

Komende zondag moet Estria weer aan de bak. Dan is Achates de tegenstander in Ottersum. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties