Escharen

Estria medekoploper na zege op Juliana Mill

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

MILL - Estria heeft ook de tweede wedstrijd van het paasdrieluik winnend weten af te sluiten. Zonder de nog geblesseerden Thomas Paters en Moos van der Bijl werd Juliana Mill makkelijk aan de kant gezet: 0-4. Doordat SES met 2-1 van koploper Hapse Boys staan nu drie ploegen gelijk aan kop en wordt het nog een spannende race om het kampioenschap. (foto: Matt Gerrits)

Bart van Dongen in actie namens Estria.

Na 16 minuten opende Roel van de Bogaard de score na een combinatie met Jordy Hurkens. Diezelfde Jordy maakte er in de 35e minuut met een prachtige uithaal 0-2 van en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

De tweede helft werd er een tandje lager geschakeld door de rood-witten maar toch wist het nog de score uit te breiden. Eerst was het Roy Hurkens in de 70e minuut die fraai raakknalde en speler /coach Ivo Rossen plaatste het slotakkoord in de 80e minuut met een slim genomen vrije trap waardoor Estria een makkelijke 0-4 uitzege boekte. Enige smetje op de overwinning was het snelle uitvallen van laatste man Bart Cruysen met een knieblessure.

Komende maandag moet Estria naar Langenboom om aan te treden tegen medekoploper SES.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties