Escharen

Estria lijdt eerste nederlaag

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Estria is haar ongeslagen status kwijt. De ploeg uit Escharen verloor zondagmiddag met 4-2 van Siol. (foto: Matt Gerrits)

Bart Cruijsen van Estria wordt onderuit geschoffeld.

In de 5e minuut knalde Jordy Hurkens met zijn rechtervoet(!) Estria naar een 0-1 voorsprong tegen Siol. Lang duurde de voorsprong echter niet want na geknoei achterin bij Estria viel al snel de gelijkmaker. Weer wat later nam Estria opnieuw de leiding en ditmaal was het Roy Hurkens die een hoekschop binnenkopte. Estria leek de zaakjes weer op orde te hebben maar nog voor de pauze wist de ploeg uit Katwijk de vandaag zwakke Estria-defensie 2 maal te passeren. Ruststand 3-2. Na de pauze maakte trainer/speler Ivo Rossen zijn rentree na 2 maanden blessureleed.

In de 7e minuut na de theepauze had hij de gelijkmaker op zijn schoen maar zijn inzet belandde helaas tegen de paal. Estria ging steeds meer risico’s nemen waardoor Siol dat al de gehele wedstrijd op counters loerde nog meer ruimte kreeg. In de 63e minuut viel de vorentscheidung toen de ploeg van coach Lucien Roeffen bij een van de uitvallen de 4-2 binnenschoot. Estria ging hierna nog verwoeder op zoek naar doelpunten maar de ploeg miste vandaag de scherpte en de creativiteit om de wedstrijd weer spannend te maken. Conclusie: Estria verloor zondag onnodig maar verdiend. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties