Escharen

Estria boekt tweede zege op rij

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

ESCHAREN - Estria heeft ook de tweede competitiewedstrijd winnend afgesloten. Zonder de geblesseerde speler-coach Ivo Rossen en met Pascal ten Haaf onder de lat in plaats van de zieke Jan Verstegen wonnen de roord-witten nipt met 1-0 van FC Uden.

Afgezien van de eerste minuut (kans voor Jordy Hurkens) gebeurde er in de eerste helft weinig voor beide doelen. Tot de 39e minuut toen een afstandsschot van Niels van Lier smoorde in de defensie van FC Uden en Roel van de Bogaard met zijn ijzersterke linker de trekker overhaalde en de doelman kansloos liet. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft moest FC Uden risico nemen waardoor er meer ruimte kwam voor de voorwaartsen van Estria, maar vaak ontbrak de rust om de wedstrijd definitief in het slot te gooien, zodat het tot de laatste seconde spannend bleef. Maar aan de 1-0 score kwam geen verandering, zodat Estria ook in de tweede wedstrijd zonder puntenverlies blijft en daardoor medekoploper is geworden. Volgende week speelt Estria weer thuis. Dan tegen Toxandria. Op de foto ontdoet Roy Hurkens zich van een tegenstander. (foto: Matt Gerrits)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties