Escharen

Escharenaar Henk Cuppen benoemd tot erelid van Pels en Pluim

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Zaterdag 23 juni verrasten de leden en het bestuur van de regionale kleindierensportfokkersvereninging Pels en Pluim Henk Cuppen met de benoeming tot erelid van de vereniging. Tijdens een receptie in het Gildehuis, aangeboden vanwege het 50-jarig lidmaatschap van Henk bij Pels en Pluim, werden Henk en zijn echtgenote Ria in het zonnetje gezet. (foto: Matt Gerrits)

Henk werd kort na de oprichting in 1967 lid en al heel snel secretaris, een functie die hij met een korte tussenpose bijna 40 jaar vervuld heeft. De voorzitter van Pels en Pluim sprak lovende woorden uit over Henk. Veel van Henk zijn vrije tijd ging naar 'zijn' Pels en Pluim, waarvoor alle aanwezigen letterlijk en figuurlijk hun petje afnamen. Ook Ria werd bedankt voor haar bijdrage aan de vereniging. Ook zij was in de beginjaren actief als bestuurslid betrokken bij Pels en Pluim.

Naast de oorkondes vanwege het 50-jarig lidmaatschap ontvingen Henk en Ria een leuk cadeau om samen met kinderen en kleinkinderen van te genieten. Voor Henk Cuppen was het de tweede grote onderscheiding in ruim een jaar. Vorig jaar kreeg hij een lintje voor zijn vele vrijwilligerswerk voor de carnavalsvereniging, het Gilde en Pels en Pluim.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties